VELKÁ NOVELA ZÁKONÍKU PRÁCE - KONEČNÁ PODOBA

VELKÁ NOVELA ZÁKONÍKU PRÁCE - KONEČNÁ PODOBA

Okresní hospodářská komora Znojmo ve spolupráci s partnery Vás zvou na seminář

VELKÁ NOVELA ZÁKONÍKU PRÁCE - KONEČNÁ PODOBA + AKTUÁLNÍ NOVINKY Z ÚŘADU PRÁCE VE ZNOJMĚ

Se změnami v jednotlivých oblastech, kterých se týká Novela zákoníku práce Vás ve své přednášce seznámí lektor Mgr. Jakub Oliva, LL.M., MSc., advokát a specialista na pracovní právo ARROWS ETL Global

Obsah:

  1. Home-Office – nejvýznamnější část novely - zcela nová pravidla pro práci na dálku (povinné dohody, paušální náhrady, "právo" na home-office, BOZP při práci z domova apod.)
  2. Změny v zaměstnávání "dohodářů" - povinné příplatky, povinné rozvrhování pracovní doby, dovolená také pro dohodáře a mnoho dalšího.
  3. Změny v oblasti doručování HR dokumentace – významné usnadnění elektronizace HR agendy (co nově půjde doručovat i bez uznávaných elektronických podpisů a co stále možné nebude).
  4. Rozšířená informační povinnost – co všechno budeme muset zaměstnancům od 1. 10. 2023 předem sdělovat a jak si s tím poradit v praxi.
  5. Změny v oblasti ukládání pokut OIP - nové přestupky a vyšší pokuty za přestupky stávající.
  6. Další dílčí změny a jejich dopady na zaměstnavatele.

Následovat bude přednáška Aktivní politika zaměstnanosti na okrese Znojmo, ve které přítomné seznámí Ing. Jaroslav Tomášek, vedoucí odd. poradenství a dalšího vzdělávání, ÚP ČR Znojmo s aktualitami v oblasti zaměstnanosti, realizovaných projektů, strategie APZ a rekvalifikací.

Účastnický poplatek pro členy OHK Znojmo ZDARMA!!!
Ostatní účastníci 200,- Kč

Registrace předem na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Kapacita místnosti je omezena.
Drobné občerstvení je zajištěno.

Těšíme se na setkání s Vámi!
Akce se koná za podpory Města Znojmo a Jihomoravského kraje.

Image